Bankaya Özel güvenlik alımı yapılacak

Özel güvenlik işçi Hakları ;Özel Güvenlik Görevlisi pozisyonundaki ekip arkadaşlarımız, Şubelerimizde, Genel Müdürlük ve Bölge Müdürlüğü binalarımızda silahlı güvenlik görevini yerine getirirler.

Bankaya Özel güvenlik alımı yapılacak
  • 20 Kasım 2022, Pazar 0:54

Türkiye İş Bankası bağlamında gerçekleştirilen flaş açıklamalar geldi. En az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı için detaylar geldi.  "Özel Emniyet Görevlisi konumundaki ekip arkadaşlarımız, çalışma alanlarımız olan Şubelerimizin, Genel Müdürlük binalarımızın, Bölge Müdürlüğü binalarımızın ve başka fiziki iş süreçlerimizin korunmasından mesul olarak vazife yaparlar" başlığı ile yayımlanan son dakika açıklamasında başvuruların internet üzerinden başladığına değinildi. https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/ozel-guvenlik-gorevlisi--erkek--19-aralik-2022-2022GUV2   adresi üzerinden yayımlanan son dakika açıklamasında bu adres üzerinden müracaatların yapılabileceğine yer verildi.  

 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık