BAKANLIKTAN FLAŞ TAŞERON AÇIKLAMASI

Herkes faklı bir acıkmala yapıyor veya kanunu hazırlıyor kime inanalım işçilere oyun gibi oynuyor

BAKANLIKTAN FLAŞ TAŞERON AÇIKLAMASI
  • 28 Mayıs 2014, Çarşamba 11:00

BAKANLIKTAN FLAŞ TAŞERON AÇIKLAMASI

28 Mayıs 2014 Çarşamba, 13:12

Bakanlıktan FLAŞ Taşeron Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, taşeron işçilik (alt işverenlik) ile ilgili çıkan haberlerin doğru bilgi içermediğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, son günlerde bazı basın ve yayın organlarında Bakanlıkları tarafından yürütülen taşeron işçilikle ilgili asılsız bilgilerin olduğu haberlerin yayınlandığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Taşeron işçilik ile ilgili Sayın Başbakanımızla Sayın Bakanımız rahatsızlığı öncesi görüşmüş, teknik heyetlerin çalışacağı bildirilmişti. Henüz çalışmalar tamamlanmadan çıkan haberler spekülatif olup, gerçeği yansıtmamaktadır.

Maliye bakanı Mehmet şimşek NTV açıklama yaptı taşeron olacak şimdi is bakanlık doğur değil diyor kimen inanacağız bu haberlerin amacı ne yoksa soma unutmaktı

Kim yala söylüyor ve ya yapmak istedikleri amaca ne işte bakan acıklaması

http://video.ntvmsnbc.com/maliye-bakani-ntvye-konustu.html

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık