Azerbaycan ordusundan cephe hattında tatbikat

Azerbaycan ordusu, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattına yakın bölgelerde askeri tatbikat gerçekleştirdi.

Azerbaycan ordusundan cephe hattında tatbikat
  • 11 Mayıs 2016, Çarşamba 21:05

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Savunma Bakanı Kıdemli Orgeneral Zakir Hasanov'un komutasında cephe bölgesindeki askeri birliklerin zırhlı araçlarla tatbikata başladığı bildirildi.

Tatbikatta zırhlı araç ve piyade silahlarından atışların gerçekleştirildiği, birliklerin tüm emir ve talimatları başarıyla yerine getirdiği belirtildi.

Hasanov'dan temas hattına ziyaret
Orgeneral Hasanov, Savunma Bakan Yardımcısı ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necmeddin Sadıkov'la birlikte Ermenistan ordusu ile temas hattında bulunan askeri birlik ve mevzileri ziyaret etti.

Nisan başında Azerbaycan ordusunun operasyonu ile işgalden kurtarılan bölgelerdeki mevzilere gelen Hasanov'a, cephe hattındaki son durumla ilgili bilgi verildi. Hasanov, mevzilerden Ermenistan ordusunun kontrolünde olan bölgeleri gözlemledi.

Hasanov, önceki ay yaşanan çatışmalarda "kahramanlık gösteren" askerlerle görüştü ve onlara hediyeler takdim etti.

Ermenistan ordusunun nisan ayı başında Azerbaycan sivil yerleşim birimlerini ateş altına almasının ardından, Azerbaycan ordusu da cephe hattında karşı saldırı başlatmıştı.

Ağdere, Terter, Ağdam, Hocavend ve Fuzuli bölgelerinde başlatılan operasyonlarda, bazı stratejik bölge ve yerleşim birimleri işgalden kurtarılmıştı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık