Astroloji uzmanı Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları, Yıldızınız bugün ne söylüyor?

Astroloji uzmanı  Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...
  • 18 Nisan 2016, Pazartesi 23:25

HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

Haftaya Ay, Başak burcundayken iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konulara odaklanarak giriş yapacağız. Bugün, doğru ve sağlam ilişkiler kurmak önem kazanıyor. Bazı parasal ve özel ilişkilerimizde istediğimiz istikrarı ve kalıcılığı sağlayabiliriz. Yarın, fikirsel olarak kolay ikna olmayacağız. Yine yarın Güneş, Boğa burcuna geçecek. Cuma günü devreye giren Akrep burcundaki dolunay ise anlık ilişkileri, farklı heyecanları ve tutkuları hayatımıza taşıyabilir.

KOÇ

İş ilişkilerinizi iyi bir noktaya oturtacağınız bir gün olabilir. Bu aralar kurduğunuz bağlantıların biraz ağır ama emin adımlarla ilerlediğini görebilirsiniz. Bu size her anlamda güç katacak

BOĞA

Başkalarının parasında üstlendiğiniz sorumluluklar size daha kuvvetli ilişkiler sunacak. Hayata keyifle yaklaştığınız bugünlerde alacağınız bazı haberler aile hayatınızda coşkunuzu artırabilir.

İKİZLER

Arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda kuracağınız bazı ilişkilerin sağlam bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz. İlişkilerinize daha fazla önem vermeniz gerektiğini biliyorsunuz.

YENGEÇ

İş bağlantılarınızda sizi harekete geçirici etkiler altında olabilirsiniz. Yeni oluşturacağınız veya mevcut bağlantılarınızı sağlam noktalara taşıyacağınız iş sorumlulukları gündeme gelecek.

ASLAN

Hayatı ciddi algılamaya müsaitsiniz. Gelecekle ilgili iş bağlantılarınızı devreye sokacaksınız. Önemli iş sorumlulukları oluşturacaksınız. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir süreçtesiniz.

BAŞAK

Ortak maddi konularınızı sağlama alacak ve oluşturacağınız ödeme planıyla ailenizden istediğiniz desteği görebileceksiniz. Bu dönem aile hayatınız için yapacaklarınız önem kazanıyor.

TERAZİ

Ortaklaşa işlerinizde yakın çevreniz sizi destekleyecek. Onlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. İletişime dayalı işleriniz varsa güzel anlaşmalarla istediğiniz sonuçları almaya yatkınsınız.

AKREP

İş ilişkilerinizde maddi bağlantıları oluşturmak için uygun bir hafta olacak. Kalıcı ve sağlam bağlantılar kafanızdaki planları oluşturmanız açısından önemli olabilir. Özel hayatınızı ihmal etmeyin.

YAY

Kendiniz için bir şeyler yapma isteğiniz, hayatınızdaki aşkı daha oturaklı ve somut noktalara taşıma arzunuzla birleşebilir. Bugün, keyifli işlerinizi sağlam bir zemine oturtabilirsiniz.

OĞLAK

Ailevi konularda ilişkilerinizi ve yapacaklarınızı sağlam bir zemine oturtma isteğiniz yüksek görünüyor. Bu günlerde istediklerinizi yapabilecek ve yeni kararlar oluşturabileceksiniz.

KOVA

Yakın çevre ilişkilerinizi ve iletişime dayalı işlerinizi, sosyal çevrenizle beraber kalıcı bir platforma oturtmanın zamanı geldi. Birçok düşünce ve projenizi hayata geçirebileceksiniz.

BALIK

İş sorumluluklarınızı ve parasal bağlantılarınızı güçlendireceğiniz bir dönemdesiniz. Parasal işleriniz sağlam bir şekilde ilerleyebilir. Karşınıza çıkacak seçenekler sizi sevindirecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık