Aşı kuyruğunu görüntüleyen gazetecilere, güvenlik görevlisi saldırdı

İstanbul Sarıyer'de, aşı kuyruğunu görüntüleyen gazetecilere hastanenin özel güvenliği saldırdı. Vatandaşların tepkisinin ardından bir süre olay yerinden uzaklaşan güvenlik geri gelip yeniden saldırdı. Yaşanan arbede vatandaşlar ile hastane görevlilerinin araya girmesiyle birlikte sona erdi.

Aşı kuyruğunu görüntüleyen gazetecilere, güvenlik görevlisi saldırdı
  • 17 Haziran 2021, Perşembe 16:33

Sarıyer'deki İstinye Devlet Hastanesi yanında kurulan aşı çadırı önünde uzun kuyruklar oluştu. Hastanenin güvenlik görevlisi aşılama için sıra bekleyenleri görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı.VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİBasın mensuplarına vurmaya çalışan özel güvenlik görevlisi vatandaşların tepki göstermesi üzerine uzaklaştı. Ancak tekrar geri gelerek görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı.

HASTANE GÖREVLİSİ ARAYA GİRDİYaşanan arbede aşı sırası bekleyenler ile hastane görevlisinin araya girmesiyle sona erdi. Aşı olmak için sıra bekleyenler güvenliğin bu tavrına tepki gösterdi.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık