Adalet Bakanlığı Personeli Alımı Yapıyor

Adalet Bakanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular ise 30 Ekim'e kadar devam edecektir. Peki nasıl başvuru yapılacak? İşte detaylar...

Adalet Bakanlığı Personeli Alımı Yapıyor
  • 28 Ekim 2019, Pazartesi 18:51

Adalet Bakanlığı Adalet Akademisi tarafndan bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda,2018- KPSS (B grubu) puan sırasına konulmak kaydıyla 40 kişilik boş kadro ile Koruma Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. 

Haberimizin devamında Aalet Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanın detaylarını aranan şartları ve başvuru şeklini kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla payaşıyoruz..

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 30 Ekim'e kadar başvurularını yapacaklardır. Adaylar başvurularını Türkiye Adalet Akademisi İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı Ahlatlıbel Yerleşkesi Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta ile yapacaklardır.

Başvurulara ilişkin istenen belgeler aşağıdaki kılavuz üzerinden paylaşılmıştır. 

ARANAN ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlar ise şöyle:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

 

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,

Lisans mezunları için 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3, önlisans mezunları için 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2018 Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP94 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.

Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına (silahlı ibareli) sahip olmak,

Yapılacak sınavın son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş, merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü 30 yaşını bitirmemiş olmak, (01 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak, h) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, bedensel özürlü olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık