2 numaralı kupa 12'nci kez Manchester United'ın

İngiltere'nin 2 numaralı kupası olan Federasyon Kupası'nı, uzatmalarda Crystal Palace'ı 2-1 yenen Manchester United kazandı.

2 numaralı kupa 12'nci kez Manchester United'ın
  • 22 Mayıs 2016, Pazar 10:46

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken, karşılaşmanın ilk golü 78. dakikada Cyrstal Palacelı Jason Puncheon'dan geldi. Cyrstal Palace'in golünün 4 dakika sonrasında bu kez sahneye çıkan İspanyol yıldız Mata, Manchester United'ın beraberlik golünü atarken, karşılaşmanın 90 dakikası da bu sonuçla tamamlandı.
Uzatma dakikalarının ilk yarısının sonunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Smalling, takımı Manchester United'ı 10 kişi bırakırken, Kırmızı-şeytanların kupayı kazanmasını sağlayan gol ise 111. dakikada İngiliz oyuncu Jesse Lingard'dan geldi.
12. kez FA Cup'ı kazanan Manchester United, bu kupadaki zafer sayısını Arsenal ile eşitledi. Bu sonuçla ayrıca Manchester United'ın 2 sezondur menajerliğini yapan Louis van Gaal'in, takımı ile kazandığı ilk kupa oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık