Türkiye'nin konuştuğu 2 güvenlik görevlisini bıçaklayan şahıslar, adliyeye böyle sevk edildi!

İstanbul'da, koronavirüs tanısıyla karantina altında tedavi gören annesini görmek isteyip, izin verilmeyince 2 güvenlik görevlisini bıçaklayan Murat D., isimli saldırgan, adliyeye sevk edildi. Son dakika haberine göre şahsa ve kolluk kuvvetlerine koruyucu maskeli, tulumlu önlem alındığı görüldü

Türkiye'nin konuştuğu 2 güvenlik görevlisini bıçaklayan şahıslar, adliyeye böyle sevk edildi!
  • 22 Mart 2020, Pazar 16:14

 Dehşete düşüren olay İstanbul'da yaşanmıştı. Koronavirüs mücadelesinde gece gündüz demeden hizmet veren sağlık personeli balkon ve pencerelerden alkışlarla desteklenirken, bir şahıs koronavirüs tedavisi gören annesi ile görüştürülmeyince 2 güvenlik personelini bıçaklamıştı. Bugün o şahıs hakkında son dakika gelişmesi yaşandı.

Son dakika haberi: Türkiye'nin konuştuğu şahıs, adliyeye koronavirüs önlemiyle sevk edildi!

KORONAVİRÜS ÖNLEMİ ALINDI

Maltepe'de bulunan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs tedavisi gören annesini görmek isteyen Murat D., karantina uygulanan kata çıkılmasına engel olan 2 güvenlik görevlisini bıçaklamıştı. Murat D., bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheli ile onu adliyeye götüren ekipte koronavirüse karşı tulum ve koruyucu maske takılı olduğu görüldü.
 

Son dakika haberi: Türkiye'nin konuştuğu şahıs, adliyeye koronavirüs önlemiyle sevk edildi!

Olay dün saat 16.00 sıralarında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddialara göre göre koronavirüs şüphesiyle hastane yatırılan annesini görmek isteyen Murat D. karantina servisine girmek istedi. Hastane güvenliği karantina katına girilemeyeceğini ve yasak olduğunu söyleyerek izin vermedi. Bunun üzerine Murat D. ile güvenlikçiler arasında tartışma yaşandı. Tartışma diğer görevlilerin araya girmesiyle büyümeden önlendi. Bir süre sonra tekrar hastaneye gelen saldırgan elindeki bıçakla kendini engelleyen güvenlikçilere saldırdı. Olayda Minur Bağtur ile Ferhat Kırmızı bıçakla yaralandı.

Son dakika haberi: Türkiye'nin konuştuğu şahıs, adliyeye koronavirüs önlemiyle sevk edildi!

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheli ile onu adliyeye götüren ekibin koronavirüse karşı tulum ve koruyucu maskeli oldukları görüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık