Ulusal Sigorta ve Aktüerya Kongresi

2013 yılından bu yana iki yılda bir düzenlenen; akademisyenler, sektör paydaşları, düzenleyici ve denetleyici kurum uzmanlarının, sigorta ve aktüerya alanındaki en son araştırma konuları ve ihtiyaçları değerlendirmek, tartışmak amacıyla bir araya geldiği Ulusal Sigorta ve Aktüerya Kongresi’nin dördüncüsü 24-25 Haziran 2019 tarihleri arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek

Ulusal Sigorta ve Aktüerya Kongresi
  • 20 Haziran 2019, Perşembe 12:30

Ulusal Sigorta ve Aktüerya Kongresi (USAK), T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü ve Sigorta Denetleme Kurulu’nun desteği ile bu yıl Uygulamalı Matematik Enstitüsü (ODTÜ) ve Aktüerler Derneği tarafından gerçekleştirilecek. 50’nin üstünde sponsorun destek verdiği bu kongre aracılığıyla, kamu otoritesi, akademisyenler ve sektör temsilcileri aynı platformda buluşacak.

Prof. Dr. Jan Dhaene ve Prof. Dr.Burak Saltoğlu’nun davetli konuşmacı olarak yer alacağı kongrede, Hazine ve Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç, ODTÜ Rektörü Mustafa Verşan Kök, Uluslararası Aktüerler Birliği Başkanı Gábor Hanák’ın, ODTÜ Uygulamalı Matematik Enstitüsü’nden Prof.Dr. Sevtap Kestel ve Aktüerler Derneği Başkanı Taylan Matkap da açılış konuşmalarını yapacak. Lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik poster yarışması düzenlenerek genç yeteneklerin de Kongre’ye katkıları sağlanacak.

Kongrede; Uluslararası Finansal Raporlama Standardı 17 (UFRS17), Katastrofik Riskler, Sigortacılıkta Makine Öğrenimi, Sigorta Sektöründe Dijital Dönüşüm, Yasal Düzenlemeler ve Hukuk konularında özel oturumlar bulunmakta. Hayat-dışı, Hayat ve Emeklilik şirketleri genel müdürlerinin katılacağı CEO panelleri ile Hazine ve Maliye Bakanlığı, Tarsim, SBM’den üst düzey katılımcıların yer alacağı oturumlara ev sahipliği yapacak olan Kongre’de, paralel oturumlarla altmışa yakın makale sunumu da yapılacak.

Katılımın ücretsiz olduğu Ulusal Sigorta ve Aktüerya Kongresine girişler için online kayıt zorunluluğu bulunmaktadır. Kongre web sayfası http://files.iam.metu.edu.tr/usak4/registration2.html kayıt ve detaylı bilgiyi sunmaktadır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık