Ucuz internet fiyatları açıklandı

BTK Ulaştırma Bakanlığı'nın açıkladığı 'ucuz internet' projesi için vergisiz fiyatları açıkladı. Fiyatlara vergi eklendiği zaman aylık fatura 40 TL'ye geliyor. Asgari ücretin 1400 TL olduğu Türkiye'de vatandaşın kirasını ve faturalarını ödemesinin ardından internete ayda 40 TL ayırması zor gözüküyor

Ucuz internet fiyatları açıklandı
  • 01 Nisan 2017, Cumartesi 14:31

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Ahmet Arslan, Kars’ta katıldığı etkinlik kapsamında, internet kullanmayan hane kalmaması ve her gelir grubundan vatandaşın bu hizmete erişimi sağlayabilmesi için “internetsiz ev kalmasın” seferberliği başlatıldığının açıklamasını yapmıştı.

Bakan Arslan, Türkiye’nin dijital dönüşümü için internet kullanımının yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çekerek “Bugünün Türkiye’sinde tek bir vatandaşımızın bile internete erişmekten mahrum kalmaması için çalışıyoruz. Çünkü internet herkes için. Gencimiz, yaşlımız, evinde ödevini yapan çocuğumuz, işini büyütmeye çalışan vatandaşımız için. Bu seferberliğin ilk ve en önemli adımı ise, internet fiyatlarının her gelir grubu tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak.” diye konuşmuştu.

FİYATLAR BELLİ OLDU

BTK’nın resmi internet sitesinde İnternet Bizden Kampanyası fiyat listesi açıklandı. Kampanya için Türk Telekom teklif verdi. Türk Telekom yetkilileri henüz paketin satışına başlanmadığını fiyat üzerine çalışmalar yapıldığını söylerken vergiler dahil ucuz internetin aylık yaklaşık 40 TL’ye gelmesi bekleniyor.

İşte o fiyatlar: 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık