Sürdürülebilirlik ve İklim Lideri Wilo’ya Ege Orman Vakfı’ndan Gold Standart VER Sertifikası

İklim dostu projeleriyle gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefleyen ve bu konuda farkındalık oluşturacak yenilikçi projelere imza atan Wilo, tüm dünyada örnek oluşturan yeşil projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Dünya çapındaki 50 sürdürülebilirlik ve iklim liderinden biri olan Wilo, Türkiye operasyonlarının iş süreçlerinde açığa çıkan sera gazı emisyonlarını sürdürülebilirlik hedefleri çerçevesinde nötrledi. Yeni orman alanları oluşturma, ormanları koruma ve yeşil bilincini toplumun her kesimine yayma ilkesi ile kurulmuş gönüllü bir vakıf olan Ege Orman Vakfı’nın “Güneşten Ormanlar” projesine sağladığı destekle 565 ton karbon sıfırlayan Wilo, Gold Standart VER Sertifikası aldı.

Sürdürülebilirlik ve İklim Lideri Wilo’ya Ege Orman Vakfı’ndan Gold Standart VER Sertifikası
  • 09 Aralık 2022, Cuma 11:19

Dünyada 150’inci Türkiye’de 30’uncu yılını kutlayan ve su teknolojileri alanında her yıl 10 milyondan fazla pompa üreten Wilo, küresel iklim hedefleri çerçevesinde yeni projeler üretmeye devam ediyor. Birleşmiş Milletler ’in 50 Sürdürülebilirlik ve İklim Lideri’nden biri olma başarısı gösteren kurum, daha sürdürebilir bir dünya için geliştirdiği projelerle milyonlarca insanın temiz suya erişimini sağlıyor. Avrupa’da sektörünün ilk LEED Gold sertifikalı tesisini Türkiye’de hayata geçirerek ülkemizin bu alanda bir örnek oluşturmasını sağlayan Wilo, çevre konusunda gösterdiği hassasiyetle sektöre yön vermeye devam ediyor.

Ege Orman Vakfı’nın yürütmekte olduğu ve güneş enerjisi alanında Gold Standard VER Karbon Sertifikasına sahip ilk projesi olan “Güneşten Ormanlar” Projesi’ne destek sağlayan Wilo, karbon emisyonlarını denkleştirme ve iklim değişikliğinin azaltılması yolunda 565 ton karbon nötrleyerek adımlarını attı. Türkiye’de zemine kurulan güneş enerjisi sistemleri arasında ilklerden birisi olma özelliğine sahip “Güneşten Ormanlar” projesi, yıllık 210 binden fazla evin enerji ihtiyacını yenilenebilir enerji kaynaklarıyla sağlıyor. Türkiye operasyonlarının iş süreçlerinde açığa çıkan sera gazı emisyonlarını uluslararası standartlarda ölçümleyerek nötrlemek için Ege Orman Vakfı ile iş birliği gerçekleştiren Wilo, “Güneşten Ormanlar” projesine sağladığı 565 ton karbondioksit eşdeğeri emisyon sıfırlama katkısını “Gold Standart VER Sertifikası” ile tescilledi

 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık