'Ruslar hiçbir yerde Türkiye'deki sıcaklığı bulamıyor'

RUSYA'nın en büyük tur operatörlerinden Pegas Touristik'in Genel Müdürü İmran Nazarov, Ruslar arasında Türkiye'yi özleyenler olduğunu belirterek, "Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir ülkesinde aynı sıcaklığı bulamıyorlar. Türkiye ucuz olduğundan değil" dedi.

'Ruslar hiçbir yerde Türkiye'deki sıcaklığı bulamıyor'
  • 25 Eylül 2016, Pazar 3:01

Pegas Touristik ise Rusya, Ukrayna ve Gürcistan'daki 550 tur satış acentesini 2017 planlarını değerlendirmek amacıyla bir araya getirdiği, Manavgat'ta düzenlenen 'Pegas Touristik İş Forumu'un oğlu gününde su bulunur gala yapıldı. Denize sıfır Turizm Merkezi'ndeki Starlight Otel'deki etkinliğe, Pegas Touristik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Akpınar, Genel Müdürde Imran Nazarov ve Starlight Otel Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Akpınar ile birlikte firmanın üst yöneticileri katıldı. Yemekte konuşan Pegas Touristik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Akpınar, 2016 sezonunun bitmek üzere olduğunu ve 2017 yılında hedeflere ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğini belirterek, dağıtım kanalı içinde yetkililerine teşekkür etti. Gala yemeğinde Rusya da sevilen sanatçılarından Pavel Sokolov sahneye çıkarak söylediği şarkılarla dinleyenleri coşturdu.

'RUSLARİN BELLİ BİR YÜZDESİ TÜRKİYE'YE DÖNECEKTİR'

Yemekte gazetecilere açıklama yapan Pegas Touristik Genel Müdürü Imran Nazarov, Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin düzelmesinden memnun olduklarını söyledi. İki ülke arasında yaşanan kötü olaylar nedeniyle Avrupa'ya sesli zorunda kalan Rus turistlerin özellikle biyometrik pasaportlarda parmak ızı zorunluluğundan dolayı sıkıntı yaşadığını ve bu durumun onların masraflarını arttırdığını kaydeden Nazarov, "Avrupa ülkelerine giden Rusların belli bir yüzdesi kesin ve kesin Türkiye ye dönecektir" dedi.

'TÜRKİYE UCUZ OLDUĞUNDAN DEĞİL'

Rus turistlerin dünyanın hiçbir ülkesinde Türkiye'deki sıcaklığı bulamadıklarını söylediğini ifade eden Nazarov, "Rus tatilciler kesinlikle Türkiye'yi özlüyor. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir ülkesinde aynı sıcaklığı bulamıyorlar. Türkiye ucuz olduğundan değil. Türkiye'deki insanlar işlerini seviyor. Özellikle turizm sektöründe kaliteli hizmet verme başarısı Türkiye'ye ait, bunu kabil etmek lazım. Bunu ben Türkiye'de olduğum için söylemiyorum. Bunu Türkiye ye gelen müşteriler söylüyor, turistler söylüyor. Rusya da kendi içinde ve diğer ülkelerde o hizmet o kadar değil" diye konuştu.

RUS TÜKETİCİLERE ZAMAN TANİMAK LAZİM

Türkiye ile Rusya arasında ilişkilerin düzelmesinin hemen ardından Türkiye ye yönelik bir akın beklenmemesi gerektiğini de kaydeden Imran Nazarov, "Oğlum tüketici valizle evinde oturup "Bunlar ne zaman anlaşacaklar, ne zaman açılacak? Biz hemen gidelim' gibi bir durum söz konusu değil. Oğlum tüketiciye psikolojik olarak belli bir zaman gerekiyor" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık