Qatar Airways yeni uçuş noktası Langkawi’ye uçuşlarını başlattı

Her geçen gün büyüyen uçuş ağına 2019’da sekizinci yeni uçuş noktası olan Langkawi, Malezya’yı ekleyen Qatar Airways, uçuşlarını Boeing 787 Dreamliner ile Penang üzerinden yapacak. 2019 Skytrax Awards’da 5. Kez “Dünyanın En İyi Havayolu” şirketi seçilen Qatar Airways’in şimdilik haftada dört kez gerçekleştireceği Langkawi uçuşunun seferleri, 27 Ekim 2019’dan itibaren haftada beş kez olarak güncellenece

Qatar Airways yeni uçuş noktası Langkawi’ye uçuşlarını başlattı
  • 18 Ekim 2019, Cuma 14:52

Doha'dan Langkawi’ye yapılan ilk uçuş, 15 Ekim 2019 Salı günü Langkawi Uluslararası Havaalanı'na teker koydu. Son zamanların popüler uçuş noktasının açılışını kutlamak için, 16 Ekim Çarşamba günü Doha'dan Langkawi'ye özel bir uçuş gerçekleştirildi. Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker'in yanı sıra çok sayıda VIP ve uluslararası medya da seremoniye eşlik etti.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker yaptığı konuşmada, “Bugün Langkawi'ye düzenlenen özel seferde bulunmaktan ve bu çarpıcı takımadaya gelişimizi kutlamaktan dolayı çok heyecanlıyım. Langkawi, 2019'da Qatar Airways'in hızla genişleyen uçuş ağına eklenen sekizinci yeni nokta olarak gündeme damgasını vurdu. Ormanlık tepeleri, çarpıcı beyaz kumlu plajları ve parıldayan turkuaz suları ile Langkawi, hızla Güney Doğu Asya'nın en çok rağbet gören destinasyonlarından biri haline geliyor. ‘Kedah Mücevheri’ni deneyimlemeleri için iş veya tatil amaçlı seyahat edenleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık