PELİLUXE İLE YAŞAMINIZA BAŞKA BİR ENERJİ KATIN

Yaratıcı, yenilikçi ve çevreye duyarlı üretim yapan Vezirköprü Orman Ürünleri bünyesindeki Peli, Peliluxe adıyla sektöre sunduğu parlak yüzeyli panelleri ile de oldukça iddialı. Farklı amaçlarda kullanıma imkan tanıyan Peliluxe Paneller zengin renk ve yüzey seçenekleri ile tercih edildiği mobilyalara sıra dışı bir şıklık katıyor.

PELİLUXE İLE YAŞAMINIZA BAŞKA BİR ENERJİ KATIN
  • 22 Nisan 2022, Cuma 22:49

Zengin ürün gamı ile yapı sektörünün birçok farklı alanına çözümler sunan Peli’nin, 183cmX244cm ebadında ürettiği parlak yüzeyli panelleri iç mimaride sınırsız tasarımlar yaratmanıza yardımcı oluyor.

Ahşap görünümden mermer görünümlü yüzeylere, düz renkli yüzeylerden dijital baskılı yüzeylere kadar oldukça zengin çeşitliliği olan lüks paneller çağımızın mekanlarını adresliyor.

Göz alıcı parlaklıktaki yüzeyi ile mekanlara ayrı bir enerji kazandıran Peliluxe Panellerini ister oturma odanızdaki mobilyanızda, ister yatak odanızda dilerseniz mutfağınızda ya da banyolarınızda tercih edebilir hayalinizdeki atmosfere kavuşabilirsiniz.

Kaliteden ödün vermeyen Peli’nin Peliluxe Panelleri kolay temizlenebilme özelliği ile hijyen koşullarını üst seviyede tutar. Dayanıklılığı ile de ön planda olan Peliluxe, Peli ayrıcalığı ile mekanlarınızda varlığını hissettirir.

Doğadan ilham alarak ürünlerini tasarlayan Peli, Peliluxe ürün grubuyla sektörün trendlerini belirlemeye devam ediyor.

Turanlar Grup Hakkında:

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. Üretim faaliyetlerini, Vezir Köprü Orman Ürünleri ve Kâğıt Sanayi A.Ş., Pelit Arslan Kontrplak Fabrikası A.Ş. ve Pelit İnşaat Kalıp Sist. San. ve Tic. AŞ.’de gerçekleştirmektedir. Turizm faaliyetlerini ise Turan Prince World Tatil Köyü ve Sentido Turan Prince’de devam ettirmektedir. Vezirköprü Fabrikası grubun üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğiyle lokomotifi konumundadır. 1996 yılında yapılan özelleştirmeyle alınan fabrika, 100 milyon Euro’yu aşan bir öz sermaye yatırımıyla Peli Parke, Peli DK (Dekoratif Kapılar) ve Peli Paper markalarının üretimini gerçekleştirmektedir.

Vezir Ağaç, yani Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş., Karadeniz Bölgesi’nin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden biridir. Üretimi olan Tutkal, MDF, Yonga Levha, Melamin Kaplı MDF-Yonga Levha, Laminat Parke, Kontrplak, Egzotik ve İnşaatlık Kereste, Endüstriyel Ahşap Kalıp Sistemleri, Süpürgelik, Kapı, Filtre Kağıt Çay Poşet, Akü Kağıdı ile entegre bir tesistir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık