Pamukkale Yeni Markası Jumbo’yu Tanıttı

Pamukkale Turizm özel donanımlar ve hizmetler ile geliştirilmiş yeni bir sefer modeli başlattığını duyurdu. ‘JUMBO’ olarak adlandırılan yeni sefer modeli şimdilik, İstanbul – Bursa, İstanbul – İzmir, İstanbul – Ankara, Bursa – İzmir, İzmir – Çorlu güzergâhlarında bulunuyor.

Pamukkale Yeni Markası Jumbo’yu Tanıttı
  • 11 Ekim 2019, Cuma 23:36

Vivalines adı altında olan firmaya benzer özellikler gösteren konsepti tanıtan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç Jumbo seferlerinin başladığını duyururken; “57 yıldır kaliteyi opsiyon olarak değil standart olarak sunma hedefimizden en zor dönemlerimizde dahi taviz vermedik. Dünden bugüne Türkiye’nin kavuşturan gücü olarak; araçlarımızda seyahat eden herkes her dönemde bizim misafirimiz oldu. Bizim kültürümüzde “misafire ikram” olmazsa olmazlarımızın başındadır. Son günlerde karayolu ulaşımında, yolcularına sundukları hizmetlerden tasarruf adı altında türlü türlü kısıtlamalar yapan markalar gibi düşünmüyor ve onlara katılmıyoruz. Ayrıca evcil hayvanlar için de özel bir taşıma alanı bulunan “JUMBO” araçlar, bu alanda da Türkiye’de yapılan ilk çalışma olma özelliğini taşıyor.” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık