Otomotiv Sanayi, Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı

SAE International’ın Sürdürülebilir Mobilite Çözümleri Başkanı Frank Menchaca IAEC 2022 İçin Türkiye’ye Geliyor!

Otomotiv Sanayi, Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı
  • 13 Kasım 2022, Pazar 22:55

Otomotiv Sanayi, Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı - IAEC 2022 Başlıyor!

SAE International’ın Sürdürülebilir Mobilite Çözümleri Başkanı Frank Menchaca IAEC 2022 İçin Türkiye’ye Geliyor!

Otomotiv mühendisliği alanında en yeni teknolojilerin ve gelişmelerin mercek altına alındığı ‟Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı - IAEC” başlıyor. Bu yıl yedincisi düzenlenecek konferansa alanında uzman yerli ve yabancı mühendislerle birlikte, önemli isimler ev sahipliği yapacak.

Organizasyonda; döngüsel ekonomiden çevresel etkiye, Formula Student’tan elektrikli araç şarj alt yapısına kadar pek çok konudaki gelişmeler masaya yatırılacak. 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konferansın önemli konukları arasında SAE International’ın Sürdürülebilir Mobilite Çözümleri Başkanı Frank Menchaca da yer alacak. Konferansın başkanlığını ise Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy üstlenecek.

Otomotivdeki hızlı değişim ve gelişim, araç ve üretim teknolojileri alanındaki değişimin hız kazanmasını beraberinde getiriyor. Otonom araçlar, dijital üretim teknolojileri dünya otomotiv gündeminin en önemli başlıkları arasındaki yerini korurken, iklim alanında izlenmesi gereken sürdürülebilir politikalar doğrultusunda elektrifikasyon, alternatif yakıt teknolojileri gibi önemli konuların da otomotivin geleceğinin şekillenmesindeki payı her geçen gün artıyor. Her yıl alanında uzman yerli ve yabancı isimleri Türkiye’de bir araya getiren ‟Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı – IAEC” de bu kapsamda dünya otomotiv endüstrisinin ana gündem maddelerini mercek altına almaya hazırlanıyor.

Frank Menchaca Türkiye’ye geliyor!

Konferansın bu yılki önemli isimleri arasında SAE International’ın Sürdürülebilir Mobilite Çözümleri Başkanı Frank Menchaca da yer alacak. Kara ve hava taşımacılığı mühendisliği alanında en eski ve en büyük teknik organizasyon olan SAE International'ın sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını geliştiren Frank Menchaca, aynı zamanda kuruluşun ürün geliştirme, pazarlama, bilgi yayıncılığı, profesyonel öğrenim, etkinlikler ve uluslararası iş dünyasına liderlik ediyor. Frank Menchaca, bilgi

ürünleri konusunda derin bir geçmişe sahip ve Cengage Learning'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Ayrıca Menchaca, New York Üniversitesi ve Yale Üniversitesi'nden derecesi ve MIT'de Sürdürülebilirlik Baş Sorumlusu sertifika programında adaylığıyla dikkat çekiyor.

Uzman isimleri ağırlayacak!

Bu yıl yedinci kez düzenlenecek olan “Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı -IAEC”, 17-18 Kasım 2022 tarihleri arasında Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Otomotiv Teknoloji Platformu (OTEP), Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından Otomotiv Mühendisleri Birliği SAE International (Society of Automotive Engineers) iş birliği ile düzenlenen organizasyon, Türkiye ve dünyadan alanında uzman pek çok ismi ağırlayacak.

Alternatif yakıtlı araçlar gündemde!

Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı’nın Konferans Başkanlığı görevini Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy üstlenecek. IAEC 2022’de bu yıl; “Döngüsel Ekonomi”, “Çevresel etki” (Karbon Nötr ve Ürün Yaşam Döngüsü), “Dijital Dönüşümün Bugünü ve Gelecek Öngörüleri”, “Alternatif Yakıtlı Araçlar ve Alt Yapısı”, “Formula Student” ve “Elektrikli Araç Şarj Alt Yapısı” gibi konular tartışılacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık