Kılıçdaroğlu: Asgari ücret 2 bin TL olsun

Asgari ücret 2 bin lira olsun." CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önerisini yineledi. CHP lideri, 2 bin lira ücretin ödenebilir olduğunu belirtti "Vergi almayın zaten 2 bin liraya çıkar" dedi. CHP grubunda konuşan Kılıçdaroğlu'nun gündeminde taşeron işçiler ve dövizdeki yükseliş de vardı.

Kılıçdaroğlu: Asgari ücret 2 bin TL olsun
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 16:29

CHP lideri asgari ücret önerisini tekrarladı. Grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, asgari ücret tespit komisyonu'na çağrı yaptı. Konuşmasının büyük bölümünü ekonomiye ayıran CHP lideri, Kadro bekleyen taşeron işçilere de seslendi "Sizin davanıza kadro alana kadar sahip çıkacağız." dedi. Kılıçdaroğlu, hükümeti de taşeron işçileri oyalamakla suçladı.

CHP lideri dövizdeki yükselişi de gündeme taşıdı. Kılıçdaroğlu kürsüdeyken, oğlu FETÖ'den yargılanan bir kadın yaşadıklarına tepki gösterdi. Bir süre sakinleştirilemeyen kadını Kılıçdaroğlu'nun kurmayları uzun süre ikna etmeye çalıştı. CHP lideri de duruma kayıtsız kalamadı. CHP lideri, FETÖ ile mücadele edilmediğini de iddia etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık