İşte haftanın ekonomi gündemi

16 Nisan Pazar günü yapılacak Anayasa referandumu nedeniyle politik tansiyonun yüksek olacağı 10 – 14 Nisan haftası, ekonomik veriler bakımından da yoğun geçecek.

İşte haftanın ekonomi gündemi
  • 09 Nisan 2017, Pazar 14:54

TÜİK’in haftalık veri takvimine bakıldığında açıklanacak ekonomik veriler de referandum yoğunluğuna eklenecek. Hafta içinde dış ticaret beklentilerinden sanayiye, bütçe açığından hayvancılık verilerine kadar birçok veri açıklanacak.

TÜİK veri açıklama takvimine göre 10 Nisan pazartesi günü 2017 yılının 2. çeyreği için dış ticaret beklenti anketi açıklanacak. Aynı saatte 2017 Şubat ayı için sanayi üretim endeksi ve motorlu kara taşıtları verileri kamuoyuyla paylaşılacak.

11 Nisan Salı günü ise Şubat ayı cari açığının ortaya koyulacağı ödemeler dengesi istatistikleri olacak.

12 Nisan Çarşamba günü de 2017 yılı Şubat ayının dış ticaret endeksleri açıklanacak.

13 Nisan Perşembe günü Şubat ayının kümes hayvancılığı ve süt ve süt ürünleri üretim rakamları kamuoyuyla paylaşılacak. Aynı gün özel sektörün yurtdışından sağladığı kredi borcuna ilişkin rakamlar açıklanacak.

Haftanın son günü olan 14 Nisan Cuma günü de Şubat ayına ilişkin Sanayi ciro endeksi duyurulacak. Aynı gün içinde tarım ürünleri üretici fiyat endeksi ile kısa vadeli dış borç istatistikleri kamuoyu ile paylaşılacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık