Fındık üreticilerinden ilginç protesto

Yeni sezon fındık fiyatının Toprak Mahsulleri Ofisinde (TMO) 10 lira, serbest piyasa da 8,5 lira olarak açıklanmasının ardından üreticiler protesto gösterileri ile tepki veriyor

Fındık üreticilerinden ilginç protesto
  • 26 Ağustos 2017, Cumartesi 0:57

Yeni sezon fındık fiyatının Toprak Mahsulleri Ofisinde (TMO) 10 lira, serbest piyasa da 8,5 lira olarak açıklanmasının ardından üreticiler protesto gösterileri ile tepki veriyor. Birçok üretici fındık bahçesini keserek protesto düşük fiyatları protesto ederken Ordu’nun Çamaş ilçesi Kocaman Mahallesi’nde üreticiler bir çuval fındığı mezara koyarak düşük fiyata tepki gösterdiler.

Üreticiler, “Bir kilo fındığın maliyetinin 8,75 lira olduğu yerde TMO 10 liradan, serbest piyasa ise 8,5 liradan fındık alacağını açıkladı. Bu fiyatlar fındığın ölüm ilanıdır” diyerek tepkilerin dile getirdiler. 

Metin Akyürek 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık