En Büyük Hayaliniz Bizimle Gerçeğe Dönüşsün

Türkiye ve Doğu Avrupa’nın en büyük Hilton Garden Inn oteli olma özelliğini taşıyan otelimiz; etkileyici mimarisi ve uluslararası standartlardaki yapım kalitesi, özenle tasarlanmış detaylarıyla kısa sürede Anadolu Yakası’nın sembollerinden biri haline gelmiştir.

En Büyük Hayaliniz Bizimle Gerçeğe Dönüşsün
  • 24 Ekim 2019, Perşembe 15:51

Hayalleri süsleyen en özel günlere özenle tasarlanmış yüksek tavanlı ve kolonsuz, en yeni teknoloji ses ve ışık sistemleriyle donatılmış Balo salonunda gurme lezzetleri, kaliteli hizmet anlayışıyla ile kokteyl, kına, nişan ve düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Menü içeriği oluşturulmasından, profesyonel hizmet ekiplerine, davetin akış programından masa düzenine kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar planlandığı Hilton Garden Inn Canpark Ümraniye’de yeni yıla kadar hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen çiftlere özel %15 indirim uygulamaktadır

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık