Bir inşaat devi daha konkordato ilan etti

Ekonomik kriz ile birlikte inşaatta yaşanan krizin etkisiyle dev şirketler iflas veya konkordato ilan ediyor. Antalya’nın en büyük inşaat firmalarından Ulu İnşaat, konkordato talebinde bulundu.

Bir inşaat devi daha konkordato ilan etti
  • 27 Temmuz 2019, Cumartesi 18:44

 

Antalya'nın yerel gazetesi Günhaber'in aktardığı bilgilere göre Antalya’nın en büyük inşaat firmalarından Ulu İnşaat, konkordato talebinde bulundu. İnşaat, turizm, tarım ve iş güvenliği alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bünyesinde barındıran firma, Antalya’daki yatırımlarıyla tanınıyordu. İnşaat faaliyetlerinin durmadığı Ulu İnşaat’ta taahhütlerin aksamadan devam edeceği belirtilirken, Antalya 1. Asliye Ticaret Mahkemesi konkordato talebi üzerine haciz takibi yapılmaması için 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Ulu İnşaat’ın bu süre içerisinde yeni bir yatırım için karar alamayacağına dikkat çekilirken, yapacağı yeni iş sözleşmeleri konusunda ise mahkemeden ve komiserlik heyetinden onay alması gerektiği bildirildi.

Ulu Grup internet sitesinde şu bilgilerle tanıtılıyor:

"1990 yılında aktif olarak ticari hayatına başlayan ve 2003 yılından itibaren şirketleşen Ulu Grup, yönetim kadrolarınca benimsenen ileri görüşlü vizyon ve yenilikçi yaklaşım zihniyet, bu paralelde gelişen organizasyon yapısı ve ulaşılan performans seviyesi ile kısa bir süre içerisinde ulusal olduğu kadar uluslararası platformlarda da özellikle inşaat alanında önemli bir konuma gelmiştir.

Ulu Grup, İnşaat, Turizm, Tarım, İş Güvenliği, olarak 4 ana faaliyet alanına yayılmış şirketlerden oluşmaktadır." Ekonomik krizin etkisiyle her geçen gün dev şirketlerden biri daha iflas veya konkordato ilan ediyor. Özellikle seçimlerin ardından konkordato ve iflas dalgası tekrar başladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık