Başbakan, TÜSİAD heyetini kabul etti

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu heyetini Resmi Konut'ta kabul etti.

Başbakan, TÜSİAD heyetini kabul etti
  • 03 Mart 2017, Cuma 21:24

TÜSİAD BAŞKANİ ANKARA: SAYİN BAŞBAKAN İLE VERİMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK

TÜSİAD ise yeni yönetim kurulu, bugün Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. 4.0 Erol Ankara başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, ekonomi ve yatırım ortamı, AB ile ilişkiler, Gümrük Birliği, istihdam, kadınların iş yaşamına katılımı, Sanayi, sektörel politikalar, dijital dönüşüm, eğitim ve gençlik konularında Türk iş dünyasının görüşlerini Başbakan Yıldırım ' a sundu.

TÜSİAD dan yapılan yazılı açıklamaya göre, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu belirtilen kabil sonrasında TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, "Dünyada teknoloji ve ekonomi hızlı bir değişim içerisindedir. Küresel ortamda Türkiye'nin güçlü demokrasi, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma hedefleri açısından kamu ve özel sektör işbirliği onu zamankinden çok daha fazla önem almaya hak almaya hak kazanmıştır. Bu açıdan Sayın Başbakan ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İş dünyası olarak, daha rekabetçi bir Türkiye adına, önümüzde ortaklaşa takip edeceğimiz yoğun bir programı olduğunu görüyoruz" dedi.

Başbakan Yıldırım ile görüşen TÜSİAD heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ankara, Başkan Yardımcısı Simone Kaslowski, Başkan Yardımcısı Murat Özyeğin, TÜSİAD üyeleri Serra Akçaoğlu, Metin Akman, Batu Aksoy, Esin Güral Argat, Barış Oran, İdil Yiğitbaşı ve Bahadır Kaleağası ile Ankara Daimi Temsilcisi ve TBMM ile İlişkiler Sorumlusu Eray Akdağ yer aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık