Bakan Berat Albayrak, elektrik dağıtım şirketleri için 4 kriteri açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektrik dağıtım şirketleri için en önemli kriterin müşteri memnuniyeti olması gerektiğini belirtti

Bakan Berat Albayrak, elektrik dağıtım şirketleri için 4 kriteri açıkladı
  • 10 Mayıs 2016, Salı 12:44

Enerji ve Tabii lar Bakanı Berat Albayrak, elektrik dağıtım şirketlerine, yeni dönemde müşteri memnuniyetinin ön önemli öncelik olduğunu ifade ederek, belirlediği 4 temel kritere uymalarını istedi.

Albayrak, firmaların, tedarik kalitesi-sürekliliği, yatırımlar, müşteri hizmetleri ve kurumsal iletişim gibi 4 alanda yükümlülükleri olacağını söyledi. En önemli karne notunun çağrı merkezlerinden geleceğini kaydeden Albayrak, firmalardan çağrı merkezlerindeki müşteri temsilcisi sayısını artırmasını istedi. Albayrak, “Maksimum hatta bekleme süresi, sorun çözme ve cevaplama oranı gibi yeni değerlendirme kriterleri getireceğiz” dedi. Albayrak, karnesini iyileştirmeyen firmaya yaptırım uygulanacağını vurguladı.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık