AK parti hemen çark etti: "Asgari ücret 1300 TL olacak demedik

Antep Milletvekili Ali Babacan, AKP’nin seçimlerde kullandığı “Asgari ücret 1300 lira olacak” vaadi için “Asgari ücret 1300 TL olacak demedik” dedi.

AK parti  hemen çark etti:
  • 03 Kasım 2015, Salı 8:52

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK PARTİ Antep Milletvekili Ali Babacan, AK PARTİ’nin seçimlerde kullandığı “Asgari ücret 1300 lira olacak” vaadiyle ilgili konuştu.

TRT Haber’e konuk olan Babacan “Asgari ücret komisyon tarafından belirleniyor. Orada işveren kesimi de var işçi kesimi de var. Biz ne açıkladık. Dedik ki, 1300 TL olacak şekilde tavsiyede bulunacağız dedik. Ama o bulunduğumuz komisyon…”

Başbakan Ahmet Davutoğlu seçimlerden önce “asgari ücret” vaatlerine ilişkin olarak “Asgari ücreti önümüzdeki dönemde 1300 TL’ye çıkarıyoruz. Yapılan işin tehlike sınırı yükseldikçe asgari ücret de artırılacak. Taşeronları kamuda istihdam edeceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık