4/C'li personel için geçmişe dönük borç açıklaması

Devlet Personel Başkanlığı, 4/C'li geçici personele mahkeme kararı gereğince ödenen ek ödemeler için, "2016 öncesi döneme borç çıkarılmama" dedi.

4/C'li personel için geçmişe dönük borç açıklaması
  • 13 Mart 2016, Pazar 11:55

Bilindiği üzere, toplu sözleşmeler öncesinde, bazı 4/C'li personelin açtığı idari davalarda, ek ödeme verilmesi yönünde kararlar çıkmıştır. Bu kararlara yönelik temyiz süreçleri devam etmektedir.

Ancak, bazı idareler, 4/C'li personele geçmiş dönük borç çıkartmaya başlamıştır. Fakat, bu geçmişe dönük borç çıkarma işleminin mahkeme kararına binaen mi yoksa 2016 yılı toplu sözleşmesine binaen mi yapıldığı aşağıdaki resmi yazıda yer almamaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı, Kamu Sen'e verdiği görüşte, geçmişe dönük bölümler için borç çıkarılmamasını istemiştir. Bu görüşün idare mahkemesi kararlarının temyizde bozulması halini de kapsayıp kapsamadığı meçhuldür.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık