Garanti Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacak

Garanti Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacak Garanti Bankası bünyesinde çalıştırmak üzere belirli şatlara sahip güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecek.Bankada ki tüm güvenlik işlerinden ve taşıma ya da kasa götürme işlemlerinde de…

Özel Güvenlik İşçi Hakları

Garanti Bankası İnsan Kaynakları tarafından verilen ilan neticesinde bankanın hangi kriterlerde personel alacağını belirtmek istiyoruz.

Genel nitelikler:

Garanti ailesine katılmak üzere İstanbul’da bizimle birlikte ”Güvenlik Görevlisi” görevinde çalışabilecek arkadaşlar arıyoruz.

En az lise mezunuysanız, 28 yaşını aşmadıysanız, Silahlı güvenlik sertifikasına sahipseniz, Disiplinli ve sorumluluk sahibiyseniz, Askerlik görevinizi tamamladıysanız,

Kariyer yolculuğunuzda önemli bir adım atarak; aramıza katılmaya ne dersiniz?

İş tanımı:

Garanti Bankası çalışanlarının ve müşterilerinin güvenliğini sağlamakla sorumludur.

* Garanti Bankası Güvenlik Birimi’nde vardiyalı çalışma sistemi uygulanmaktadır.

Son Başvuru Tarihi: Haziran 2015

Personel sayısı: (Belirtilmemiştir)

Başvuru yapacak olan adayların en az Lise Mezunu olma şartı vardır. Ayrıca MYO mezunu ve Üniversite Mezunları da başvuru yapabilir. Belirtmemiz gereken bir diğer noktada Tecrübeli ve tecrübesiz adayların başvuruları değerlendirmeye alınacak olmasıdır. Garanti Bankasında çalışmak istiyorsanız hangi şube olursa fark etmez diyorsanız alt kısımda bulunan kırmızı bağlantı yardımını kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası Güvenlik Alımı İçin:

http://www.kariyer.net/garanti-bankasi/guvenlik-gorevlisi-is-ilani-i1357799/