DHMİ Özel Güvenlik Görevlileri İçin Beklenen Karar Açıklandı

Hem Özel Güvenlik Hakları hem de hukuk servisimiz KONYAR HUKUK BÜROSU Avukatlarında Avukat Sebahatttin KONYAR hakkında asılsız birçok ithamlarda bulunan, bizi töhmet altında bırakan sarı sendikaya kapak olsun. Bunların rantına…

Özel Güvenlik İşçi Hakları

Daha önce Özel Güvenlik Hakları, hukuk servisi olan KONYARHUKUK BÜROSU’ Avukatlarında Avukat Sebahatttin KONYAR,  hakkında asılsız birçok ithamlarda bulunan, bizi töhmet altında bırakan sarı sendikaya kapak olsun. Bunların rantına çanak tutan arkadaşlara da bu mahkeme kararı cevap olsun. Zira, onların beyanlarına itibar edenler sadece koltuklarını ve lüx yaşantılarını sağlamak amacıyla gerçeğe aykırı davranan kişilere hizmet etmiş oldular. Olan bunlara inan özel güvenlik çalışanlarına oldu maalesef. Peki bu mağduriyetleri nasıl giderilecek?

Arkadaşlar ücret kesintisi ile ilgili DHMİ’ye bağlı Van Havalimanında çalışan arkadaşların daha önce yerel mahkeme tarafından hüküm altına alınan faiziyle birlikte yaklaşık 50.000,00 TL tutarındaki alacak davaları İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf Mahkemesi) tarafından onaylanmıştır. Önümüzdeki hafta arkadaşlar paralarını alacaklardır. Hepsine hayırlı olmasını diliyoruz. İyi günlerde harcasınlar.  Bu arada Ağrı DHMİ grubunun da dosyaları sonuçlanmak üzere olup çok kısa zamanda (1-2 hafta içerisinde) aynı şekilde ödemesi yapılacaktır.

Bize güvenen, sözümüze itibar eden arkadaşlarımızı mahcup etmediğimiz için mutluyuz. İşçi ve emekçi sınıfının  hakları için yaptığımız mücadeleye devam edeceğiz. Bu tür emsal kararlar mücadelemize güç katmaktadır. Nerede bir mağdur arkadaşımız varsa bize ulaşsın. Kendisine elimizden gelen yardımı yapacağız. Türkiye’nin dört bir yanında  bizimle hareket eden işçi ve emekçi sınıfının daima yanında olacağız. Hak arayan ve sendikacıyım deyip gidip siyasetçilerle fotoğraf çektirerek işçi sorunları çözülmez. Ancak işçinin kazanılmış haklarının elinden alınmasını engellenmek için mücadele vermek işin esasıdır. 

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDA BİZİ TAKİP EDİN

 

Abdurahman KONYAR 

Özel Güvenlik Hakları