VakıfBank daki Özel güvenlik intiharın arkasından çıkan acı gerçek

Gaziantep'te bankada güvenlik görevlisi olan Bekir Özdemir'in intiharının arkasındaki sır perdesi aralandı. Öte yandan, Özdemir'in ölmeden önce annesine bıraktığı mesaj da yürekleri burktu.

VakıfBank daki Özel güvenlik  intiharın arkasından çıkan acı gerçek
  • 08 Mayıs 2022, Pazar 21:20

Gaziantep'te güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, kendisini odaya kilitleyerek tabancasıyla intihar etti. Özdemir'in intiharının arkasındaki sır perdesi ortaya çıktı.

Bankada mevcut sendikada istifa eden Özel güvenlik işçiler baskı yapıldığın VakıfBank ait olan  pys güvenlik yöneticilerin sendika ile işbirliği yaptığın şirket yetkileri özel güvenlik görevlilerine baskı yaptığın her kese tarafından bilenmektedir. Gaziantep cumhuriyet başsavcılığı soruşturma kapsamında aştığındaki iddiaları araştırması durumluda olayın İNTİHAR olsa bile sebebi olanlar var olduğun çıkacaktır Güvenlik Koruma-İş Sendikası tarafına Yaptığı paylaşımında dikkat çekilen iddialar var İşte o paylaşım

VAKIFBANK ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN ŞOK İNTİHARI OLAYI DA PERDE ARKASI..

-PYS Güvenlik  şirketi yöneticilerin Güvenlik görevlilerine Sendika değişiminde baskı mı yaptı?

Sendika tarafında hangi otele götürdüler otel ücretlerini kim ödedi *

-PYS yönetimi hangi sendika tarafından oldu?

-Ayrıca bazı Tanıklar Güvenlik görevlilerine Sendika ve şirket baskının olduğun söylüyorlar.

-Kamu şirketi olan Pys yöneticileri sendika değişiminde taraf olurlarsa Sendika da ne menfaatleri var?

-Türk-iş bağlı Güvenlik-İş Sendika temsilcileri sürekli olarak merhumu arayıp üstü kapalı tehdit mi ettiler?

Hts kayıtları telefon incelemesinde bakalım ne çıkacak.  Güvenlik koruma İş Sendikası’nın Üyesi olmasa bile olayın takipçisiyiz. Kim ne yapmışsa bedeli ödemesi gerekiyor.

Türk-iş bağlı güvenlik iş sendikası genelde sendikadan istifa eden Özel Güvenlik işçileri psikolojik baksı yaptığı TİS ücretleri ile baskı kurduklarını iyi biliyoruz. Bu olayda sendika yöneticileri ve temsilcileri Şüpheli olarak dosyaya daha edilmelidir.

Güvenlik Görevlisi kardeşlerimiz sendika sizsiniz. Siz varsanız sendika vardır.

Bizi takip etmeye devam ediniz. Biz siziz..

Abdurrahman KONYAR

Güvenlik Koruma-İş sendikası

Genel Başkanı

Sendika tarafında yapılan açıklamada Savcılık ne yapacağın merak konusu

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, Şehitkamil ilçesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı'nda bulunan Vakıfbank şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, bankada 4 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, saat 16.00 sıralarında kendisini bankada bulunan bir odaya kilitledi.

Özdemir, daha sonra beylik tabancası ile kalbine ateş etti. Silah sesini duyan banka çalışanları odaya girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Daha sonra durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra sağlık ekipleri de olayın yaşandığı banka odasına girerek durumu ağır olan güvenlik görevlisine kalp mesajı yaptı. Bir süre kalp masajı yapılan güvenlik görevlisi Bekir Özdemir, ambulansla Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık