Özel Güvenlik sonuçları açıklandı mı?

Özel Güvenlik soruları yayınlandı mı? sorusu sınava giren adaylar tarafından internette aranıyor. Özel Güvenlik 83. Temel Eğitim 59. Yenileme Eğitim Sınavı 25 Ağustos 2019 tarihinde yapıldı. Sınavın ardından gözler özel güvenlik sorularına ve sonuçlarına dikildi

Özel Güvenlik sonuçları açıklandı mı?
  • 31 Ağustos 2019, Cumartesi 18:41

Özel Güvenlik soruları yayınlandı mı? sorusu arama motorunda aranan konular arasında bulunuyor.  83. dönem özel güvenlik sonuçları için Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın yapacağı açıklama heyecanla bekleniyor. 823. dönem eğitim sınavının sonuçlarına Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın sitesi üzerinden erişiliyor.  

ÖZEL GÜVENLİK SORULARI ve SONUÇLARI YAYINLANDI MI?

Özel Güvenlik soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. 83. Temel Eğitim ve 59. Yenileme Eğitimi Sınavı açıklandığında sitemizde yer alacak. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık