İstanbul 15 Temmuz’da toplu ulaşım ücretsiz oldu! Otobüs, metrobüs, metro 15 Temmuz’da ücretsiz mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönettiği 11 Temmuz 2019’daki İBB Meclis toplantısında alınan son dakika kararına göre 15 Temmuz ve Kurban Bayramında toplu ulaşım ücretsiz oldu. Vatandaşlar da hangi ulaşım araçlarının ücretsiz olduğunu sorguluyor. Peki İstanbul’da 15 Temmuz’da otobüs, metrobüs, metro ve deniz otobüsleri ücretsiz mi?

İstanbul 15 Temmuz’da toplu ulaşım ücretsiz oldu! Otobüs, metrobüs, metro 15 Temmuz’da ücretsiz mi?
  • 11 Temmuz 2019, Perşembe 16:55

İBB Meclisinde alınan kararla birlikte 15 Temmuz’da kentteki toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olmasını kararlaştırdı. O günlerde toplu ulaşımı kullanan vatandaşlar da ‘Kurban bayramı ve 15 Temmuz’da hangi ulaşım araçları ücretsiz oldu? Otobüs, metrobüs, metro, deniz otobüsleri ücretsiz mi?’ gibi sorulara yanıt arar oldu. İşte İstanbul’da 15 Temmuz ve Kurban bayramında ücretsiz olacak ulaşım araçları…

İSTANBUL’DA 15 TEMMUZ’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ

Bu yıl Pazartesi gününe denk gelen 15 Temmuz 2019 Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, bugünde ulaşım araçlarının ücretsiz olmasına karar verdi. Otobüs, metrobüs, metro, tramvay, deniz otobüslerinden oluşan ve büyükşehir belediyesine bağlı her ulaşım aracı 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü ücretsiz olacak.

KURBAN BAYRAMINDA DA ULAŞIM BEDAVA

Bu yıl 11 Ağustos-14 Ağustos’ta idrak edilecek Kurban Bayramı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, ulaşım araçlarının ücretsiz olması yönünde karar aldı. Yine metrobüs, otobüs, metro, tramvay ve deniz otobüslerinden oluşan ve büyükşehir belediyesine bağlı ulaşım araçları, 11-14 Ağustos 2019 tarihleri arasından ücretsiz olacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık