İçişleri Bakanı Soylu: Bende hiçbir terörist belirtisi var mı, tecavüzcü belirtisi var mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, ABD'nin kendisinin ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün ülkeye girişini yasakladığını hatırlatarak, "Bende hiç terörist belirtisİ, tecavüzcü belirtisi var mı?" diye sordu.

İçişleri Bakanı Soylu: Bende hiçbir terörist belirtisi var mı, tecavüzcü belirtisi var mı?
  • 24 Mayıs 2019, Cuma 14:44

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisinin 23 Haziran seçimleri kapsamında Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde Kağıthane’deki muhtarlarla bir araya geldi

Bakan Soylu, 23 Haziran seçiminin “İstanbul’da bir siyasal çatışmanın ve bir ideolojik kamplaşmanın merkezi haline getirilmesinden endişe ettiğini” belirterek, “Ben, bunu şuradan çıkardım. Binali ağabey geçen gün bir gösteriye gitti. Ben herkesin ayağına basan bir adamım, bir yere gittiğimde benle ilgili birtakım işler olabiliyor. Ben de ‘Ettim buldum’ derim, cevabını veririm geçerim. Bende hiçbir terörist belirtisi var mı, tecavüzcü belirtisi var mı? Amerika bizi, teröristleri, tecavüzcülerin olduğu listeye koydu, Adalet Bakanımızla ikimizi. Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül olduğumuz için koymadı, bu ülkenin menfaatlerini savunanlara karşı bizi iki tane örnek gösterip, bunu Türkiye’ye yaptılar. Biz, neyle mücadele ettiğimizi, nasıl bir süreç içerisinde olduğumuzu biliyoruz. Ama Binali ağabey kime ne yaptı?” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık