Melih Gökçek'in deprem sonrası paylaşımı tepki çekti

Elazığ merkezli olarak meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in attığı bir tweet sosyal medyada büyük tepki çekti.

Melih Gökçek'in deprem sonrası paylaşımı tepki çekti
  • 25 Ocak 2020, Cumartesi 14:01

Dün akşam Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşen ve çevre illerde de hissedilen depremde ekiplerin bölgede arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, sosyal medyada deprem en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Yaşanan depremin ardından Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 2006 yılında hayatını kaybeden eski Başbakan Bülent Ecevit'le ilgili attığı tweet, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

"BÖYLE BİR GÜNDE SİYASET Mİ YAPILIR?"

Gökçek'in merhum Ecevit ve hükümetini hedef alarak attığı tweete onlarca sosyal medya kullanıcısı "Böyle bir günde siyaset mi yapılır?", "Millet can derdinde siz reklam", "Savaş, acı, ölüm-kalım fark etmeksizin siyasetin peşindesiniz", "Vicdansızsınız" diyerek tepki gösterdi.

Melih Gökçek'in tepki çeken tweetinde şu ifadeler yer aldı:

"Gayem siyaset yapmak değil. Sadece bir gerçeği vurgulamak. Ecevit döneminde gece deprem olmuş, biz Ankara Belediyesi olarak yardımlarımızı Sakarya'ya kadar yetiştirmişken, Ecevit sabah açıklamasında bölgelerin tamamıyla irtibat kuramamıştı. Ya bugünkü devletin müthiş müdahalesi"

cscy-Cfrm

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


mehmet kut mehmet kut 25.01.2020

Melih Bey doğruları söylemiş ne var bunda, buna tepki gösterenler zillet ittifakından başkası değildir, bi de siz sosyal medyada ak partinin yoğun oy aldığı deprem bölgesi için oh olsun diyenleri haber yapın.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık