Hakimin naylonlu korona önlemi

Koronavirüs nedeniyle yaklaşık 3 aydır nöbet sistemiyle çalışan adliyelerde yeni normal dönem dün başladı. Adliyelerin önünde iç içe metrelerce kuyrukta bekleyen vatandaşlar, ateşleri tek tek ölçüldükten sonra içeri alındı. Ankara'da bir hakim kürsüsünün önü ve katibinin bulunduğu masanın çevresine naylonla koruma alanı oluşturdu.

Hakimin naylonlu korona önlemi
  • 17 Haziran 2020, Çarşamba 12:00

Hürriyet'ten Ayşegül Usta'nın haberine göre:tüm Türkiye'deki adliyeler dünden itibaren normal mesailerine döndü. Duruşma salonlarının kapıları açıldı, davalar görülmeye başlandı. Adliye içerisinde yoğunluk oluşmaması için sadece davası olanlar ateşleri ölçülüp üst araması yapıldıktan sonra içeri alındı. Adliye görevlileri sık sık taraf olmayanların duruşmalara alınmayacağı uyarısında bulundu. Dava açmak için ya da şikayette bulunmak için adliyeye gelenlerin de evrakı kontrol edildi.

Hakimin naylonlu korona önlemi

SAATLERCE BEKLEDİLER

İstanbul'da alınan üst düzey önlemler nedeniyle yoğunluk oluşan adliyelerden biri de İstanbul Anadolu Adalet Sarayı oldu. Adliyeye girmek için gelenler saatlerce kontrol sırasında bekledi. Sıra bekleyenler sosyal mesafe kurallarını da unuttu. Bazıları maskelerini çıkardı.

Ankara'da da benzer manzaralar yaşandı. Adliye giriş kapılarına sosyal mesafe kurallarını hatırlatan uyarı afişleri asıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık