Bebek maması çalan hırsız değildir, babadır

Diyarbakır’da girdiği marketten reyonda aldığı bebek mamasını, montunun içine gizleyip çalmaya çalışırken kasiyer ve güvenlik kamerasına yakalanan adam gözaltına alındı. Görüntüleri basına servis edenlere ve olayın kendisine tepki yağdı.

Bebek maması çalan hırsız değildir, babadır
  • 17 Mart 2019, Pazar 1:54

Diyarbakır’da girdiği marketten reyonda aldığı bebek mamasını, montunun içine gizleyip çalmaya çalışırken kasiyer ve güvenlik kamerasına yakalanan adam gözaltına alındı.

Bu olaya sosyal medyada tepki yağdı.

Gözaltına alınan vatandaşın yüzünü ifşa edercesine yayınlayan internet sitelerine ve vatandaşı polise ihbar eden kasiyere tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları “Bebek maması çalan hırsız değil babadır” tepkisini verdi.

“İÇİM SIZLADI”

Ekonomist Özgür Demirtaş “Hırsızlık elbette korkunç bir şey ancak marketten bebek maması çalan kişi için içim sızladı” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık